ZOMERTRAININGEN LGR’88 VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

 

Ook dit jaar organiseert LoopGroep Ruinerwold (LGR’88) weer zomertrainingen voor niet-leden onder deskundige hardloopbegeleiding. Desgewenst kan deelname aan de Dijkhuizenrun op 7 september als doel gesteld worden. De trainingen starten op 26 juni en de laatste training is op 4 september.

Voor de jonge hardlopers van 8 tot en met 13 jaar betreft het de woensdagavonden van 18.00 tot 18.45 uur op het korfbalveld. Enkele trainingen vinden plaats in het natuurgebied van Havelte waar we met de bus naar toe gaan. Wil je kennismaken met de hardloopsport al dan niet samen met vriendjes of vriendinnetjes? Of je conditie op peil houden tijdens de zomerstop van de voetbal of de korfbal? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer. Het kost €10. Dat kun je meenemen naar de eerste training. 

Voor de beginnende volwassenen starten we op de woensdagavonden om 19.00 uur voor het oude gemeentehuis bij de rotonde. Ook hiervoor geldt dat enkele trainingen in de natuur van Havelte zullen plaatsvinden. Inlopen doe je met alle LGR’ers en daarna krijg je opdrachten op je eigen niveau. Als je de smaak te pakken hebt gekregen kun je daarna ook ‘gewoon’ lid worden. De kosten zijn €15 inclusief startnummer voor de Dijkhuizenrun. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.